Dorpsstraat 608
1723 HJ Noord-Scharwoude

Vacature
Gevorderd advocaat-stagiair of advocaat-medewerker

Molenaar & Hermes Advocaten & Mediators

Molenaar & Hermes Advocaten & Mediators is een advocatenkantoor, gevestigd in Noord-Scharwoude. Op dit moment bestaat het kantoor uit drie advocaten, die op verschillende rechtsgebieden actief zijn, waaronder personen- en familierecht, arbeidsrecht, verbintenissenrecht, huurrecht, ondernemingsrecht.

Op kantoor stimuleren wij het volgen van specialisatie-opleidingen. Wij denken oplossingsgericht en hebben toegankelijke dienstverlening en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Er vindt veel intercollegiaal overleg plaats om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren.

Momenteel hebben we ruimte voor een nieuwe advocaat, die ons team zou kunnen aanvullen. 

Wij zoeken

  • een gevorderd advocaat-stagiair of advocaat-medewerker, die het beste uit zichzelf wil halen, die bereid is zich te specialiseren en die een positieve instelling heeft.

Wij bieden

  • een leerzame, dynamische en uitdagende werkomgeving
  • ruimte voor zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling
  • een gezellig team 

Solliciteren

Solliciteren kan direct door je sollicitatiebrief met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen t.n.v. Marina Molenaar. Uw sollicitatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld.

UITGELICHT