Dorpsstraat 608
1723 HJ Noord-Scharwoude

Ik ben dankbaar dat het team Hermes & Molenaar mijn zaak heeft aangenomen.

Daarbij hebben zij mij ontlast van zware emoties en mij geholpen op een manier waardoor ik beter kan relativeren, de zaken duidelijker werden en ik ze analytischer kon bekijken.

Ook hebben zij mij veel vertrouwen in mijn medemens terug gegeven.

Ik hoop ze nooit meer nodig te hebben maar ik raad ze zeker aan mocht het nodig zijn.

 

Dank! -Jeanine.

Mr. Hermes is een fijne toegankelijke advocaat. Zij is duidelijk, concreet en transparant in de communicatie. De aanpak was doelgericht, waardoor de kosten te overzien waren.

 

Mr Marina Molenaar heeft onze belangen behartigd in een familierechtzaak. Tijdens het kennismakingsgesprek voelden wij ons gehoord en was ons al snel duidelijk dat Marina begreep wat we hadden doorstaan. Haar open en eerlijke benadering, haar empathie en deskundigheid naar ons én haar respectvolle houding in het voortraject en tijdens de zitting naar de 'tegenpartij' heeft ons van het begin af aan een goed gevoel gegeven. Ons beschadigde gevoel in de advocatuur is daardoor hersteld.

Dat de uiteindelijke beschikking onze wensen heeft vervuld danken wij dan ook aan Marina en haar medewerkers!

Dank voor de start van een nieuwe toekomst!

Marco en Monique.

 

Super tevreden over Molenaar & Hermes Advocaten & Mediators. Vond het kantoor nuchter en daadkrachtig.

Mr A. G. Ton heeft mij begeleid in een voor mij zeer beladen dossier. Hij heeft goed geluisterd en zich ingelezen in de situatie. Deze op inhoud juist getaxeerd en een bijpassend advies gegeven. Hij was steeds bereid te luisteren en mee te denken, handelde zoals hij beloofde te doen en bleek daarmee een betrouwbaar partij. Mr. A. G. Ton werd gevoelsmatig en in aanspreken al snel Alexander en dat werkte heel prettig! Niets verhevens of ingewikkeld in houding of gedrag, lekker met de benen op de grond. Nogmaals dank voor je optreden Alexander!

Mr. Seen en mr. Molenaar hebben mij snel en vakkundig bijgestaan en in duidelijke taal geholpen met de afwikkeling van mijn echtscheiding. De oplossingen die zij bieden zijn doeltreffend en waren voor mij passend bij mijn wensen en persoonlijkheid.

Vanuit het eigen werkveld als meerderjarigenbewindvoerder voor de clientèle over de afgelopen jaren diverse procedures gevoerd met hulp van alle advocaten bij Molenaar & Hermes Advocaten. Altijd naar volle tevredenheid geholpen, veruit de meeste procedures in het voordeel van de cliënt doorlopen. Dit kantoor is een aanrader voor zowel mijn collega bewindvoerders als voor de zelfstandige hulpzoeker.

Ik ben bijgestaan door Molenaar & Hermes Advocaten en vind dat de door het kantoor verrichte werkzaamheden snel en effectief zijn verricht.

Mr. Ton heeft ons professioneel en deskundig bijgestaan inzake een huurgeschil. Door zijn expertise kregen wij direct een duidelijk beeld van Mr. Ton wat onze kansen waren. Mr. Ton heeft ons succesvol en naar volle tevredenheid bijgestaan!

Ik ben prima bijgestaan door Molenaar & Hermes Advocaten & Mediators en ik vind mr. Molenaar een top advocaat.

J. van Dok

Marina heeft mij uitstekend bijgestaan bij het laten aanpassen van de alimentatie. Ze had goede tips over een belastingteruggave en de manier waarop we dingen zouden aanpakken. Marina reageerde altijd snel op vragen en hied de regie. Haar hulp heeft mijn vertrouwen in advocaten weer hersteld.

Als ik het over rmijn advocaat heb, dan praat ik wel eens over mijn pitbull. Niet omdat ze er zo gevaarlijk uit ziet, maar omdat ze haar tanden er zo stevig in kan zetten. Ze is scherp, doortastend en heeft een helder doel voor ogen.

Als hondentrainer maak ik wel vaker vergelijkingen tussen hond en mens en zou bij haar eerder aan een Bordercollie denken; vriendelijk uiterlijk, doeltreffend, graag werken voor de opdrachtgever, rechtvaardig en bijzonder intelligent.

Vanuit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat je bij mr. Molenaar in goede handen bent en met vertrouwen de rechtszaal kan betreden. Tot nu toe heeft ze mij met succes vertegenwoordigd en ik beveel haar dan ook van harte aan.

M. Bakkum

Ter zake kundig, oprecht sympathiek, begripvol doortastend en oplossingsgericht. Zo heb ik Marina Molenaar leren kennen in een 2,5 jaar durende echtscheidingsprocedure. Top Familierecht advocaat.

Ik heb een scheidingsmediation gedaan bij Marina Molenaar en ik wil haar een enorm compliment geven. Wat is zij goed! Ondanks dat ik in mijn boosheid zat, heeft zij het in goede banen weten te leiden. Petje af! Het was zeker niet makkelijk maar alles is zo goed als afgehandeld. Ik zal haar zeker aanraden bij diegenen die het nodig mogen hebben.

Ik wil mr. Seen bedanken voor al haar hulp omtrent een verzoek tot kinderalimentatie. Heel fijn hoe snel zij reageerde op al mijn vragen en hoe goed zij mij adviseerde. Ik hoop dat het niet meer nodig hoeft te zijn, maar mocht dat wel het geval zijn kkom ik zeker weer bij haar terug.

Door omstandigheden was ik genoodzaakt mijn alimentatiezaak bij een andere advocaat onder te brengen. Dit werd mevrouw Seen van Molenaar & Hermes Advocaten. Mevrouw Seen heeft in een zeer korte tijd mijn dossier tot zich genomen en vervolgens is zij zeer voortvarend te werk gegaan. Hierbij werd de tegenpartij flink onder druk gezet en heeft zij ook het eigen dossier in no time gecomplementeerd met ontbrekende stukken. Het resultaat van haar inspanningen is dat ik nu nog maar een fractie van de "oude" alimentatie hoef te betalen. Complimenten zijn op zijn plaats voor de snelheid en doortastendheid van de aanpak van mevrouw Seen.

Wij zijn groot-pleegouders met voogdij. Mevrouw mr. Seen heeft ons geweldig bijgestaan in een complexe rechtszaak die de Raad van de Kinderbescherming (RvdK) in opdracht van de gemeente aanspande. Mede door haar heldere betoog werden zowel de RvdK als de Gecertificeerde Instelling (GI) door de jeugdrechter in Den Haag op de vingers getikt en wonnen wij de zaak glansrijk.

De zaak handelde over uithuisplaatsing en OTS van een jeugdige. Deze jeugdige was door een GGZ-diagnosefout en verkeerde (anti-revaliderende) psychiatrische behandeling in crisissituaties beland. Onze gemeente had niet de intentie om de door ons afgedwongen second-opinion af te wachten en heeft ons in een drangtraject gemanoeuvreerd waarmee de GI en de RvdK overijverig aan de slag gingen. Lopende het proces werd de ware diagnose (ASS) vastgesteld. Hier hadden de RvdK en de GI blijkbaar geen boodschap aan maar daar dacht de rechter heel anders over.

Wij hebben mevrouw mr. Seen ervaren als een geduldige, toegankelijke en vriendelijke advocaat die niet alleen kennis van zaken heeft maar bovendien analytisch en pragmatisch is. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. Niet voor niets hebben wij een advocaat op 110 km afstand van ons woonadres uitgekozen!

Ik ben zeer tevreden over het advocatenkantoor Molenaar & Hermes. Zij zijn zeer deskundig op het terrein van echtscheidingen heb ik ervaren. Meerdere keren ben ik met mijn advocaat bij de Rechtbank geweest en zij heeft voor mij het maximale er uit gehaald. Zij bewaken het proces goed en verstrekken de juiste informatie.

Ik zal anderen zeker aanraden voor hun te kiezen!

Via het juridisch loket ben ik doorverwezen naar Molenaar & Hermes Advocaten & Mediators. Daar kreeg ik goede deskundige hulp, snel, menselijk maar toch zakelijk. Top team!

Nadat Marina had besloten om een eigen kantoor te starten, heb ik geen moment getwijfeld om met haar mee te gaan als haar client. Mijn echtscheidingszaak, die zeer ingewikkeld is, wordt door Marina bijzonder goed voorzien van adviezen. Ze heeft een hoog kennis niveau, ze heeft een duidelijk plan en boekt zeer goede resultaten. De communicatie is zeer goed; het verkrijgen van rechtstreeks contact met Marina is geen enkel probleem en de facturering is netjes en zeer goed onderbouwd, kortom ik ben zeer tevreden.

UITGELICHT