Dorpsstraat 608
1723 HJ Noord-Scharwoude

verbintenissenrecht

Verbintenissenrecht

U staat er vast niet vaak bij stil hoeveel verbintenissen u aangaat.
U sluit koopovereenkomsten, geldleningsovereenkomsten, overeenkomsten van opdracht. En bij al die overeenkomsten kan het zo zijn dat de overeenkomst niet wordt nagekomen.
Het is dan belangrijk om tijdig juridische hulp in te schakelen. Als u namelijk geen goede ingebrekestelling stuurt, staat u bij de rechter uiteindelijk met lege handen. Maar ook als u geen contract heeft gesloten, kunt u aangesproken worden, bijvoorbeeld als er sprake is van een onrechtmatige daad. Het is belangrijk om dan de schade zo veel mogelijk te beperken.
In dit soort gevallen is goedkoop duurkoop en is het beter om tijdig juridisch advies in te schakelen. Ook als u gedagvaard bent, is het van groot belang dat u een advocaat inschakelt om u in een procedure bij te staan.
Heeft u geen advocaat ingeschakeld en is er inmiddels vonnis gewezen? Dan onderzoeken wij de mogelijkheden van verzet of hoger beroep. Hiervoor gelden wel beperkte termijnen, dus haast is geboden.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Kom dan langs op ons gratis inloopspreekuur (donderdag 10-12 uur), bel ons (0226 748048) of stuur ons uw vraag via het contactformulier