Dorpsstraat 608
1723 HJ Noord-Scharwoude

Familierecht

Wat is familierecht?

Het familierecht is een ruim rechtsgebied, met zaken als echtscheiding, verbreking samenwoning, huwelijkse voorwaarden, verdeling, alimentatie (zowel kinderalimentatie, partneralimentatie als alimentatie voor een jong-meerderjarige), gezag, omgang, erkenning, vervangende toestemming, verhuizing en naamswijziging. Meerdere advocaten binnen ons kantoor zijn ervaren op dit rechtsgebied.

Twee van hen zijn zelfs aangesloten bij de VFAS (Marina Molenaar en Yvette Seen), de specialistenvereniging voor familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat emoties in familiezaken een grote rol spelen. Wij zullen u proberen te helpen deze een plek te geven. Ook hebben wij oog voor alle betrokken belangen. In de eerste plaats die van u en van de kinderen, maar niet zonder de belangen van de ander uit het oog te verliezen.

Om onnodig lange en kostbare procedures te vermijden, zullen wij ook altijd proberen om in overleg met de ander tot een oplossing te komen. En wilt u alleen advies? Bijvoorbeeld voordat u een convenant tekent, voordat u trouwt of een second-opinion als u twijfelt over het advies van uw advocaat of mediator, ook dan staan wij voor u klaar.

En wist u dat u bij ons voordelig een alimentatie APK kunt laten uitvoeren?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Kom dan langs op ons gratis inloopspreekuur (donderdag 10-12 uur), bel ons (0226 748048) of stuur ons uw vraag via het contactformulier