Dorpsstraat 608
1723 HJ Noord-Scharwoude

Arbeidsrecht

Wat is het arbeidsrecht?

Het arbeidsrecht is een ingewikkelde materie voor zowel werkgevers als werknemers.
Wij kunnen u bij elke stap begeleiden, bij het aangaan van de overeenkomst, tussentijds en als er een einde komt aan de arbeidsrelatie. Een goed begin is het halve werk. Het is dus van groot belang om een goede arbeidsovereenkomst te hebben, met indien nodig een concurrentie- of relatiebeding. Deze kunnen wij voor u opstellen of nakijken. Tijdens het dienstverband adviseren wij u over re-integratie, disfunctioneren en verbetertrajecten.

Een onterecht gegeven ontslag kan grote financiële consequenties hebben. Raadpleeg in dat geval altijd van tevoren één van onze advocaten. Wij begeleiden u vervolgens bij de onderhandelingen en waar nodig de procedure, met als doel om een zo best mogelijk resultaat voor u te bereiken. Ook ambtenaren en overheden kunnen bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Luella Hermes is als een van de weinige advocaten in Noord-Holland die naast Arbeidsrecht ook deskundig is op het gebied van Ambtenarenrecht. Heeft u vragen? Kom dan langs op ons gratis inloopspreekuur (donderdag 10-12 uur), bel ons (0226 748048) of stuur ons uw vraag via het contactformulier.