Dorpsstraat 608
1723 HJ Noord-Scharwoude

Ontslag advocaat

Molenaar & Hermes advocaten en mediators is een jong, enthousiast en modern advocatenkantoor dat gevestigd is in Noord-Scharwoude en onder andere gespecialiseerd is in ontslagzaken . Ons kantoor wordt ‘bemand’ door vier vrouwelijke advocaten en bedient de regio Noord- en Zuid Scharwoude, Broek op Langedijk, Oudkarspel, Heerhugowaard en Alkmaar met praktisch juridisch advies op het gebied van het arbeidsrecht waartoe een ontslagzaak behoort. Maar als advocaten adviseren we natuurlijk niet alleen. Als het nodig is procederen we voor u bij de rechtbank.

Werknemer of werkgever?

Wij treden op voor zowel ontslagen werknemers of werknemers die dreigen ontslagen te worden als werkgevers die medewerkers willen of moeten ontslaan. Een bijzondere specialisatie van ons is daarbij het ambtenarenrecht. Voor het ontslaan van ambtenaren zoals onderwijzers, gemeente- of provincieambtenaren, politieagenten en brandweerlieden gelden andere regels dan werknemers ban bedrijven of not-for-profit organisaties.

Kennis, kunde en empathisch vermogen

De kennis van het arbeidsrecht wordt continue bijgehouden en Mw. mr. Luella Hermes heeft aanvullend op haar studie de postdoctorale opleiding Grotius Arbeidsrecht gevolgd. Daarnaast is zij sinds haar start als advocate in 2004 in tientallen ontslagzaken opgetreden. Zij heeft zowel werknemersbelangen als werkgeversbelangen behartigd. Zij staat niet alleen bekend als een ervaren en deskundig advocate, maar ook als iemand die goed aanvoelt wat er in haar cliënten omgaat. Dat blijkt wel uit de getuigenissen van haar cliëntenënten.

Bel op voor een gratis kennismakingsgesprek

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en of wij bij u passen bel ons dan op 0226 – 748 048 voor een kennismakingsgesprek. U kunt uw case dan aan ons voorleggen en wij kunnen u dan een inschatting van het verloop en de daarbij behorende kosten geven.

UITGELICHT