Dorpsstraat 608
1723 HJ Noord-Scharwoude

Advocaat of mediator voor omgangsregeling of zorgregeling nodig?

U gaat scheiden heeft samen kinderen en er dient een omgangsregeling of zorgregeling te komen? U bent gescheiden en er is nog geen omgangsregeling of zorgregeling voor de kinderen? Of bent u gescheiden en u wilt dat de omgangsregeling of zorgregeling wordt aangepast? In al deze gevallen kan Molenaar & Hermes advocaten en mediators u van dienst zijn.

Molenaar & Hermes advocaten en mediators

Wij zijn een jong, modern, maar ervaren team van vrouwelijke advocaten dat o.a. is gespecialiseerd in familierecht. We zijn gevestigd in Noord-Scharwoude en we bedienen cliënten uit heel Noord-Holland waarbij het zwaartepunt ligt in de regio: Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Oudkarspel, Heerhugowaard en Alkmaar.

Mw. mr. Marina Molenaar: specialist in familierechtzaken

Binnen het kantoor is Marina de specialist in familierecht. Ze heeft de specialisatieopleiding familierecht van de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediator (VFAS) afgerond alsmede een tweetal mediationopleidingen. Zij is lid van de Vereniging van Jeugdrechtadvocaten en van de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediator (VFAS). Zij schoolt zich continue bij om bij te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in het familierecht.

Marina is als sinds 2004 praktiserend familierechtadvocaat en mediator in familiezaken zoals echtscheidingen, alimentatie- en kinderalimentatiezaken en omgangs-en zorgregelingen. Ze heeft geadviseerd, gemedieerd en geprocedeerd in tientallen eenvoudige en complexe familierechtzaken. Ze kan u dan ook van dienst zijn als advocate of als mediator. Aan u de keuze.

Zij heeft in de regio een uitstekende reputatie als het gaat om familierechtzaken en haar cliënten zijn ronduit zeer tevreden over haar gezien de referenties.

Bel voor een gratis kennismakingsafspraak

Als u wilt weten of Marina iets voor u kan betekenen op het gebied van omgangsregelingen of zorgregelingen bel dan naar 0226 – 748 048 voor het maken van een kennismakingsgesprek. Dan kunt u ook kijken of het klikt.

UITGELICHT