Dorpsstraat 608
1723 HJ Noord-Scharwoude

Mediation

Mediation

Een geschil is per definitie naar. En een geschil is op verschillende manieren op te lossen. Een van die manieren is mediation. Bij mediation worden de partijen die een geschil hebben door een onafhankelijke derde, de mediator, geholpen bij het zoeken naar een oplossing waar alle partijen tevreden mee zijn. De mediator neemt daarbij een onpartijdige positie in. Mediation is over het algemeen goedkoper, sneller en prettiger dan procederen. Aangezien onze mediators tevens advocaat zijn, kunnen zij de afspraken indien gewenst tevens door de rechtbank laten vastleggen. Ook heeft dit als groot voordeel dat onze mediators u op deskundige wijze zullen voorlichten over uw rechten en plichten. Dit is een groot verschil met niet advocaat-mediators.

Vooral bij zaken in het Personen en Familierecht en Arbeidsrecht is mediation een beter alternatief dan procederen. Wij hebben hier veel ervaring in. In onze mediations besteden wij ook veel aandacht aan het goed afhechten van de relatie, zodat in een later stadium niet opnieuw problemen ontstaan.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen?
Kom dan langs op ons gratis inloopspreekuur (donderdag 10-12 uur), bel ons (0226 748048) of stuur ons uw vraag via het contactformulier.