Dorpsstraat 608
1723 HJ Noord-Scharwoude

Mw. mr. Marina Molenaar: gespecialiseerd Echtscheidingsadvocaat

U gaat scheiden en heeft hulp nodig bij het behartigen van uw belangen? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met Mw. mr. Marina Molenaar, de deskundige bij uitstek binnen Molenaar & Hermes advocaten en mediators. Zij is een advocate en mediator die gespecialiseerd in het familierecht. Vanuit het kantoor in Noord-Scharwoude bedien zij cliënten in de nabije omtrek zoals Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk, Oudkarspel, Heerhugowaard en Alkmaar. Maar haar reputatie heeft Marina cliënten uit heel Noord-Holland bezorgd.

Mw. mr. Marina Molenaar: kennis, ervaring én empathie

Marina heeft de specialisatieopleiding familierecht van VFAS (Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediator) afgerond alsmede een tweetal mediationopleidingen. Zij is tevens lid van de Vereniging van Jeugdrechtadvocaten en van de (VFAS). Zij heeft een grote parate kennis van het familierecht, het rechtsgebied waaronder echtscheidingen vallen.

Sinds de 2004 is zij actief op het gebied van het familierecht. In de jaren daarop volgend is zij als advocate en als mediator opgetreden in tientallen, zo niet honderden, echtscheidingszaken. Zij is uitermate succesvol voor haar cliënten die haar doortastende aanpak op waarde weten te schatten gezien de getuigenissen van haar cliënten. Marina is niet slechts doortastend, maar ook zeer empatisch. Zij beseft dat haar cliënten door een zeer moeilijk periode van hun leven gaan en dat feiten niet het enige is dat telt.

Gespecialiseerd in complexe echtscheidingszaken

Marina heeft veel ervaring met complexe echtscheidingszaken zoals die van ondernemers die in gemeenschap van goederen zijn getrouwd en waarbij de echtscheiding de voortzetting van de onderneming bedreigt.

Bel op voor het maken van een gratis kennismakingsafspraak

Maak geheel vrijblijvend kennis met Mw. mr. Marina Molenaar. Bel naar 0226 - 748 048 voor het maken van een afspraak zodat u zelf kunt beoordelen of Marina de vrouw is voor uw echtscheiding.

UITGELICHT