Vacature
Gevorderd advocaat-stagiair of advocaat-medewerker

Molenaar & Hermes Advocaten & Mediators

Molenaar & Hermes Advocaten & Mediators is een advocatenkantoor, gevestigd in Noord-Scharwoude. Op dit moment bestaat het kantoor uit vier advocaten, die op verschillende rechtsgebieden actief zijn, waaronder personen- en familierecht, arbeidsrecht, verbintenissenrecht, huurrecht, beslag- en executierecht, ondernemingsrecht.

Op kantoor stimuleren wij het volgen van specialisatie-opleidingen. Wij denken oplossingsgericht en hebben toegankelijke dienstverlening en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Er vindt veel intercollegiaal overleg plaats om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren.

Wegens een continue toename van werk zijn wij op zoek naar een advocaat die ons team kan versterken. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op een leuk kantoor?

Wij zoeken

  • een gevorderd advocaat-stagiair of advocaat-medewerker, die het beste uit zichzelf wil halen, die bereid is zich te specialiseren en die een positieve instelling heeft.

 

Wij bieden

  • een leerzame, dynamische en uitdagende werkomgeving
  • ruimte voor zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling
  • goede arbeidsvoorwaarden

 

Solliciteren

Solliciteren kan direct door je sollicitatiebrief met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen t.n.v. Marina Molenaar. Uw sollicitatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld.

Arbeidsvoorwaarden APK

Is uw huidige arbeidsovereenkomst wel goed opgesteld? Heeft u twijfels over de (rechts)geldigheid van bepaalde voorwaarden? Met de ArbeidsvoorwaardenAPK houden wij tegen een gereduceerd tarief ad € 150,-- excl. BTW uw arbeidsovereenkomst tegen het licht en analyseren wij de punten die verbeterd kunnen worden. Vraag naar de voorwaarden.

AlimentatieAPK

Betaalt u niet te veel? Ontvangt u niet te weinig? Laat uw eerder vastgestelde alimentatie tegen een gereduceerd tarief ad € 150,-- excl. BTW het licht houden.

Vraag naar de voorwaarden