Specialisaties

De ervaring leert dat kansen op succes vergroten wanneer je een gespecialiseerde advocaat in de arm neemt. Een drietal specialisaties, die structureel worden bijgeschoold, kenmerken Molenaar & Hermes Advocaten:

  • Marina Molenaar heeft de specialisatieopleiding familierecht van VFAS afgerond alsmede een tweetal mediationopleidingen. Zij is lid van de Vereniging van Jeugdrechtadvocaten en van de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediator (VFAS).
  • Luella Hermes heeft de postdoctorale opleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond, is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o. (VAA)
  • Yvette Seen heeft eveneens de specialisatieopleiding familierecht van VFAS afgerond. OOk zij is (aspirant)lid van de VFAS.

 

Neem contact met ons op

U maakt snel en eenvoudig een afspraak met ons door ons te bellen op 0226 - 748048, te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons contactformulier in te vullen.

Arbeidsvoorwaarden APK

Is uw huidige arbeidsovereenkomst wel goed opgesteld? Heeft u twijfels over de (rechts)geldigheid van bepaalde voorwaarden? Met de ArbeidsvoorwaardenAPK houden wij tegen een gereduceerd tarief ad € 150,-- excl. BTW uw arbeidsovereenkomst tegen het licht en analyseren wij de punten die verbeterd kunnen worden. Vraag naar de voorwaarden.

AlimentatieAPK

Betaalt u niet te veel? Ontvangt u niet te weinig? Laat uw eerder vastgestelde alimentatie tegen een gereduceerd tarief ad € 150,-- excl. BTW het licht houden.

Vraag naar de voorwaarden