Marina heeft mij uitstekend bijgestaan bij het laten aanpassen van de alimentatie. Ze had goede tips over een belastingteruggave en de manier waarop we dingen zouden aanpakken. Marina reageerde altijd snel op vragen en hied de regie. Haar hulp heeft mijn vertrouwen in advocaten weer hersteld.

Ter zake kundig, oprecht sympathiek, begripvol doortastend en oplossingsgericht. Zo heb ik Marina Molenaar leren kennen in een 2,5 jaar durende echtscheidingsprocedure. Top Familierecht advocaat.

Ik wil mr. Seen bedanken voor al haar hulp omtrent een verzoek tot kinderalimentatie. Heel fijn hoe snel zij reageerde op al mijn vragen en hoe goed zij mij adviseerde. Ik hoop dat het niet meer nodig hoeft te zijn, maar mocht dat wel het geval zijn kkom ik zeker weer bij haar terug.

Wij zijn groot-pleegouders met voogdij. Mevrouw mr. Seen heeft ons geweldig bijgestaan in een complexe rechtszaak die de Raad van de Kinderbescherming (RvdK) in opdracht van de gemeente aanspande. Mede door haar heldere betoog werden zowel de RvdK als de Gecertificeerde Instelling (GI) door de jeugdrechter in Den Haag op de vingers getikt en wonnen wij de zaak glansrijk.

De zaak handelde over uithuisplaatsing en OTS van een jeugdige. Deze jeugdige was door een GGZ-diagnosefout en verkeerde (anti-revaliderende) psychiatrische behandeling in crisissituaties beland. Onze gemeente had niet de intentie om de door ons afgedwongen second-opinion af te wachten en heeft ons in een drangtraject gemanoeuvreerd waarmee de GI en de RvdK overijverig aan de slag gingen. Lopende het proces werd de ware diagnose (ASS) vastgesteld. Hier hadden de RvdK en de GI blijkbaar geen boodschap aan maar daar dacht de rechter heel anders over.

Wij hebben mevrouw mr. Seen ervaren als een geduldige, toegankelijke en vriendelijke advocaat die niet alleen kennis van zaken heeft maar bovendien analytisch en pragmatisch is. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. Niet voor niets hebben wij een advocaat op 110 km afstand van ons woonadres uitgekozen!

Via het juridisch loket ben ik doorverwezen naar Molenaar & Hermes Advocaten & Mediators. Daar kreeg ik goede deskundige hulp, snel, menselijk maar toch zakelijk. Top team!

Mr. Hermes is een fijne toegankelijke advocaat. Zij is duidelijk, concreet en transparant in de communicatie. De aanpak was doelgericht, waardoor de kosten te overzien waren.

Super tevreden over Molenaar & Hermes Advocaten & Mediators. Vond het kantoor nuchter en daadkrachtig.

Mr. Seen en mr. Molenaar hebben mij snel en vakkundig bijgestaan en in duidelijke taal geholpen met de afwikkeling van mijn echtscheiding. De oplossingen die zij bieden zijn doeltreffend en waren voor mij passend bij mijn wensen en persoonlijkheid.

Ik ben bijgestaan door Molenaar & Hermes Advocaten en vind dat de door het kantoor verrichte werkzaamheden snel en effectief zijn verricht.

Ik ben prima bijgestaan door Molenaar & Hermes Advocaten & Mediators en ik vind mr. Molenaar een top advocaat.

J. van Dok

Arbeidsvoorwaarden APK

Is uw huidige arbeidsovereenkomst wel goed opgesteld? Heeft u twijfels over de (rechts)geldigheid van bepaalde voorwaarden? Met de ArbeidsvoorwaardenAPK houden wij tegen een gereduceerd tarief ad € 150,-- excl. BTW uw arbeidsovereenkomst tegen het licht en analyseren wij de punten die verbeterd kunnen worden. Vraag naar de voorwaarden.

AlimentatieAPK

Betaalt u niet te veel? Ontvangt u niet te weinig? Laat uw eerder vastgestelde alimentatie tegen een gereduceerd tarief ad € 150,-- excl. BTW het licht houden.

Vraag naar de voorwaarden