Ondernemingsrecht

Als ondernemer wilt u vooral doen waar u goed in bent: ondernemen. U wilt zo min mogelijk bezig zijn met randzaken, zoals juridische kwesties.
Juist daarom is het belangrijk overeenkomsten goed op te stellen en tijdig te acteren wanneer er problemen dreigen te ontstaan. Een goed advies is dan van essentieel belang en kan veel problemen voorkomen. Goede statuten, goede samenwerkingsovereenkomsten tussen eigenaren van ondernemingen, goede overeenkomsten met afnemers en leveranciers: het kan u enorm veel ellende besparen. Daar waar partijen desalniettemin hun afspraken breken, heeft u behoefte aan een goed advies en goede begeleiding. Denkt u aan niet betalende klanten, niet leverende leveranciers, zieke werknemers, managers die zich opeens onmogelijk opstellen, enzovoort.

Molenaar & Hermes Advocaten en Mediators kunnen u bijstaan op tal van onderdelen van het ondernemingsrecht: aansprakelijkheden, reorganisaties, ontslaan van bijvoorbeeld bestuursleden, incasso enzovoort.

 

Neem contact met ons op

U maakt snel en eenvoudig een afspraak met ons door ons te bellen op 0226 - 748048, te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons contactformulier in te vullen.

Arbeidsvoorwaarden APK

Is uw huidige arbeidsovereenkomst wel goed opgesteld? Heeft u twijfels over de (rechts)geldigheid van bepaalde voorwaarden? Met de ArbeidsvoorwaardenAPK houden wij tegen een gereduceerd tarief ad € 150,-- excl. BTW uw arbeidsovereenkomst tegen het licht en analyseren wij de punten die verbeterd kunnen worden. Vraag naar de voorwaarden.

AlimentatieAPK

Betaalt u niet te veel? Ontvangt u niet te weinig? Laat uw eerder vastgestelde alimentatie tegen een gereduceerd tarief ad € 150,-- excl. BTW het licht houden.

Vraag naar de voorwaarden