Familierecht

Huwelijkse voorwaarden, gezagskwesties, erkenning, vervangende toestemming verhuizing, omgangsregelingen en alimentatie zijn naast echtscheidingen en verdelingen, zaken die onder het familierecht vallen. Alle advocaten binnen ons kantoor zijn bekwaam op dit gebied. Bovendien zijn Marina Molenaar en Yvette Seen aangesloten bij de VFAS (specialistenvereniging op het gebied van familierecht en mediation) en zijn Marina Molenaar en Luella Hermes beiden registermediator bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Mediation is binnen het familierecht een goed en goedkoper alternatief voor een familierechtelijk dispuut omdat beide partijen akkoord gaan met de bemiddeling van een mediator in plaats van dat beide partijen een advocaat inschakelen. 

Ook als ondernemer bent u voor deze kwesties bij ons kantoor aan het goede adres. In het belang van de toekomst van uw onderneming is het immers belangrijk dat de uitkomst van een echtscheidingsprocedure of alimentatieprocedure het voortbestaan van uw onderneming niet in de weg staan.

Neem contact met ons op

U maakt snel en eenvoudig een afspraak met ons door ons te bellen op 0226 - 748048, te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons contactformulier in te vullen.

Arbeidsvoorwaarden APK

Is uw huidige arbeidsovereenkomst wel goed opgesteld? Heeft u twijfels over de (rechts)geldigheid van bepaalde voorwaarden? Met de ArbeidsvoorwaardenAPK houden wij tegen een gereduceerd tarief ad € 150,-- excl. BTW uw arbeidsovereenkomst tegen het licht en analyseren wij de punten die verbeterd kunnen worden. Vraag naar de voorwaarden.

AlimentatieAPK

Betaalt u niet te veel? Ontvangt u niet te weinig? Laat uw eerder vastgestelde alimentatie tegen een gereduceerd tarief ad € 150,-- excl. BTW het licht houden.

Vraag naar de voorwaarden