Bestuursrecht

Het bestuursrecht betreft de relatie tussen de overheid en burgers of bedrijven. De Algemene wet bestuursrecht vormt hierbij vaak het wettelijk kader. Hierin staat onder andere vastgelegd hoe de overheid besluiten moet nemen en hoe u als burger of bedrijf hiertegen verweer kunt voeren. Wij kunnen u bijstaan bij geschillen waarin een overheidsinstantie (bv. De gemeente) een besluit heeft genomen waarmee u het niet eens bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een afwijzing van uw vergunningsaanvraag of urgentieaanvraag.

Doorgaans heeft u nadat een besluit is genomen 6 weken de tijd om bezwaar aan te tekenen bij de betreffende instantie. Het is derhalve van belang dat u spoedig nadat er een besluit is genomen contact met ons opneemt. Mocht het bezwaar ongegrond worden verklaard, alsdan kunnen wij voor u beroep aantekenen bij de rechtbank.

Neem contact met ons op

U maakt snel en eenvoudig een afspraak met ons door ons te bellen op 0226 - 748048, te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons contactformulier in te vullen.

Arbeidsvoorwaarden APK

Is uw huidige arbeidsovereenkomst wel goed opgesteld? Heeft u twijfels over de (rechts)geldigheid van bepaalde voorwaarden? Met de ArbeidsvoorwaardenAPK houden wij tegen een gereduceerd tarief ad € 150,-- excl. BTW uw arbeidsovereenkomst tegen het licht en analyseren wij de punten die verbeterd kunnen worden. Vraag naar de voorwaarden.

AlimentatieAPK

Betaalt u niet te veel? Ontvangt u niet te weinig? Laat uw eerder vastgestelde alimentatie tegen een gereduceerd tarief ad € 150,-- excl. BTW het licht houden.

Vraag naar de voorwaarden