Arbeidsrecht advocaat

Arbeidsrecht kent vele aandachtsgebieden: ontslagkwesties, arbeidsovereenkomsten, re-integratietrajecten van werkgever en/of werknemer en de verplichtingen die dat met zich meebrengt.

Luella Hermes bezit de specialistische arbeidsrechtelijke kennis en ervaring die nodig is om succesvol als arbeidsrecht advocaat op te kunnen treden. Zij is aangesloten bij de VAAN (vereniging van arbeidsrechtadvocaten Nederland) en bij de VAA (vereniging Arbeidsrechtadvocaten Amsterdam e.o.). In combinatie met de uitgebreide kennis die zij heeft van sociaal zekerheidsrecht, biedt Luella Hermes het meest complete advies en de best mogelijke bijstand. Ook Yvette Seen heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in arbeidszaken.

Neem contact met ons op

U maakt snel en eenvoudig een afspraak met ons door ons te bellen op 0226 - 748048, te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons contactformulier in te vullen.

Arbeidsvoorwaarden APK

Is uw huidige arbeidsovereenkomst wel goed opgesteld? Heeft u twijfels over de (rechts)geldigheid van bepaalde voorwaarden? Met de ArbeidsvoorwaardenAPK houden wij tegen een gereduceerd tarief ad € 150,-- excl. BTW uw arbeidsovereenkomst tegen het licht en analyseren wij de punten die verbeterd kunnen worden. Vraag naar de voorwaarden.

AlimentatieAPK

Betaalt u niet te veel? Ontvangt u niet te weinig? Laat uw eerder vastgestelde alimentatie tegen een gereduceerd tarief ad € 150,-- excl. BTW het licht houden.

Vraag naar de voorwaarden