Advocaat alimentatie en kinderalimentatie

U wilt voorafgaand aan de echtscheiding weten hoeveel alimentatie of kinderalimentatie u dient te betalen of kunt ontvangen? Er is u een alimentatieplicht opgelegd, maar uw inkomen en / of vermogenspositie is veranderd? Uw ex-partner voldoet niet meer aan zijn of haar alimentatieverplichtingen?

Molenaar & Hermes advocaten en mediators

In alle bovenstaande situaties en niet beschreven situaties omtrent alimentatie en kinderalimentatie bent u bij Mw. mr. Marina Molenaar van Molenaar & Hermes advocaten en mediators te Noord-Scharwoude aan het juiste adres voor advies. Zij is een advocate en mediator die is gespecialiseerd is in het familierecht. Marina heeft de specialisatie-opleiding familierecht van de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediator (VFAS) afgerond alsmede een tweetal mediationopleidingen. Zij is lid van de Vereniging van Jeugdrechtadvocaten en van de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediator (VFAS). Vanwege haar specialisatie treedt Marina op voor cliënten uit heel Noord-Holland, maar natuurlijk vooral voor clienten uit de regio Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Oudkarspel, Heerhugowaard en Alkmaar.

Sinds 2004 houdt zij zich bezig met het familierecht en ze is inmiddels doorgewinterd als het gaat om optreden in alimentatiekwesties. Ze is opgetreden in tientallen echtscheidingen waarin alimentatie en kinderalimentatie een rol speelde of nog steeds speelt. Ze treedt doortastend op voor haar cliënten die erg lovend zijn over de door haar behaalde resultaten. Leest u de getuigenissen maar eens.

Afhankelijk van de zaak kiest Marina in overleg met u een aanpak waarin het bemiddelen, onderhandelen, het opstellen van juridische stukken en eventueel procederen tot haar kerntaken behoort.

Bel op voor het maken van een gratis kennismakingsafspraak

Als u eens geheel vrijblijvend kennis wilt maken met Mw. mr. Marina Molenaar bel dan naar 0226 - 748 048. Zij hoort graag wat uw probleem is zodat ze kan beoordelen of ze iets voor u kan betekenen.

Arbeidsvoorwaarden APK

Is uw huidige arbeidsovereenkomst wel goed opgesteld? Heeft u twijfels over de (rechts)geldigheid van bepaalde voorwaarden? Met de ArbeidsvoorwaardenAPK houden wij tegen een gereduceerd tarief ad € 150,-- excl. BTW uw arbeidsovereenkomst tegen het licht en analyseren wij de punten die verbeterd kunnen worden. Vraag naar de voorwaarden.

AlimentatieAPK

Betaalt u niet te veel? Ontvangt u niet te weinig? Laat uw eerder vastgestelde alimentatie tegen een gereduceerd tarief ad € 150,-- excl. BTW het licht houden.

Vraag naar de voorwaarden